Direct op 1 in Google

Dat wil iedereen wel. Wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt op een schilder in Amsterdam dan is de kans groot dat diegene op zoek is naar een schilder voor een klus. U bereikt uw klant dus op het moment dat het er toe doet en maakt grote kans de opdracht binnen te halen.

Voor alle bedrijven interessant

Behalve voor schildersbedrijven is het natuurlijk voor alle andere bedrijven ook belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Met Search Engine Advertising is het mogelijk om direct op 1 in de zoekresultaten te komen wanneer gezocht wordt op vooraf gekozen zoektermen.

Adwords

Door een slimme campagne op te zetten haalt u maximaal resultaat uit uw marketing budget. Bovendien zijn de resultaten meetbaar en dus te managen. U kunt ervoor kiezen om zelf een campagne op te zetten en daar veel tijd en energie aan te besteden. Een goede campagne opzetten en managen is vakwerk en daarom kiezen de meeste bedrijven voor het inschakelen van een specialist. U kunt zich dan richten op uw eigen activiteiten!

Onze werkwijze is persoonlijk

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u vertellen over uw bedrijf en over de doelstellingen die u wilt bereiken met uw online marketing campagne. Wanneer u vragen heeft, kunnen we u alles duidelijk uitleggen. Voor dit gesprek komen we bij u op het bedrijf.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. We openen een Adwords account, starten campagnes, analyseren mogelijke zoekwoorden, schrijven advertenties, stellen conversiemetingen in, bouwen eventueel een landingspage, maken resultaten inzichtelijk met Google Analytics en nog veel meer.

Vervolgens gaan we continue uw campagne managen. Dit betekent dat we met grote regelmaat kijken hoe unieke zoekwoorden presteren, hoe de afzonderlijke advertenties presteren, of de langdingspages nog goed zijn en alle andere voorkomende werkzaamheden. Wij willen net als u zoveel mogelijk resultaat uit uw marketingbudget halen. Daar wordt u gelukkig van en wij ook!