Facebook

Iedereen zit op Facebook! U wilt natuurlijk met uw bedrijf ook aanwezig zijn en resultaat behalen. Meer websitebezoekers, meer leads, meer naamsbekendheid, ja, u wilt meer klanten.

Facebook Advertising

Heeft u nog geen duizenden volgers, geen probleem! Met Facebook Business is het mogelijk om direct onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Mogelijkheden

U kunt een bericht op uw Facebookpagina promoten onder 10 miljoen Nederlandse Facebook gebruikers, een specifiek product aanbieden met een mogelijkheid tot kopen, een commercial vertonen net als op TV, een informatiepakket aanbieden, een e-book of ……

Alles wat u kunt bedenken is mogelijk. Wilt u liever dat wij het bedenken, super! Dat vinden wij leuk om te doen. Oh ja, we zijn er ook goed in.

Onze werkwijze is persoonlijk

Wat wilt u bereiken met uw Facebook campagne? Dat brengen we in kaart tijdens een persoonlijk gesprek op uw bedrijf. Welke uitstraling wilt u neerzetten, welke emotie wilt u oproepen en wat voelt gewoon goed voor u.

Nu we dit weten gaan wij een plan van aanpak maken, een Facebook pagina ontwerpen of aanpassen, content op de pagina plaatsen, berichten plaatsen, advertenties maken, filmpjes maken, of iets heel anders. Het hangt allemaal volledig af van ons gesprek, uw doelgroep en uw doelen. En ja, natuurlijk ook een beetje van uw budget.

Facebook is on going, het is niet iets wat u er even bij doet. Serieuze resultaten vereisen serieuze inspanningen. Ook wilt u de resultaten goed meten en interpreteren. U wilt weten wat uw return on investment is.

U kunt een deel zelf doen of ervoor kiezen het volledige management uit te besteden. Wij doen het graag samen met u of doen alles voor u.