WordPress Website

U wilt een fantastische website, één die van het scherm afknalt. Oogverblindend maar ook informatief en doeltreffend. Misschien een webwinkel, een blog, een site voor uw bedrijf, een fotogallery, de nieuwe youtube, het kan allemaal.

U kunt hier dagen, weken of maanden zelf aan sleutelen of u laat het door ons doen. Wat u bedenkt, kunnen wij voor u realiseren en snel!

Wanneer de site online is, kunt u deze eenvoudig zelf beheren. Wij leggen u uit hoe dit moet en u kunt altijd onze hulp inschakelen als u er even niet uitkomt. Uiteraard kunt u het ook aan ons uitbesteden.

Onbeperkte mogelijkheden

Voordat wij de website voor u bouwen, gaan we voorbeeld ontwerpen bekijken om te bepalen welke uitstraling u voor uw website wilt. Ook brengen we in kaart welke functionaliteiten u in de website wilt. Een contactformulier, producten direct verkopen, Ideal Betalingen, automatische facturen, een inlogscherm, video vertonen, een nieuwspagina, een fotopagina, alles is mogelijk. Hieronder ziet u een klein aantal voorbeelden om u een eerste indruk te geven van de mogelijkheden.